Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gouda

december 15, 2017 - december 17, 2017

€ 270

VRIJDAG 15 december :
Opstapplaatsen: 7u.20 Nieuwpoort Vismijn / 7u.30 Westende Calidris  / 7u.35 Westende Bad achter de kerk spoor 3 /  7u.40 Middelkerke over Ela, Hoek rustoord  /  8u.00 Oostende

Kleine koffie- en plaspauze onderweg


Aankomst Hotel Campanile Gouda***
 voor het middagmaal en inname kamers.

Namiddag : Gouda bij Kaarslicht = Gouda in kerstsferen, met veel hoogtepunten van muziek, cultuur en entertainment. (avondmaal vrij)

Gouda, vanaf het begin van de middag tot ver in de avond vermaken duizenden mensen zich in de historische binnenstad.  Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans.  De ganzenhoeder en schaapherder en de ‘levende’ kerststal zijn weer present.  In de mooie kerken worden gratis concerten gegeven en de winkeliers en de horeca zetten hun beste beentje voor.  Als het donker wordt, gaan de lichten niet aan, maar worden in het oude centrum alleen kaarsen aangestoken.  Het hoogtepunt van de dag vindt van 19.00 -20.00 uur plaats op de Markt bij het alleen door kaarsen verlichte, Middeleeuws stadhuis.  De burgemeester leest het kerstverhaal, de lichtjes in de enorme kerstboom voor het stadhuis worden ontstoken en duizenden mensen zingen mee met de kerstliedjes.

ZATERDAG 16 decemberNa  ontbijt  Naar ROTTERDAM. (middagmaal vrij)                                                                

Rotterdam, World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Rotterdam is een echte metropool. Al van veraf zie je de indrukwekkende skyline die de stad een grootse aanblik geeft. Rotterdam staat nationaal en internationaal bekend als architectuurstad, met heel wat staaltjes van vernieuwende bouwkunst.

Bezoek zeker de beroemde Kubuswoningen en bekijk deze van binnen in de Kijkkubus.  Rotterdam is het hele jaar door shopstad bij uitstek. Van exclusief tot populair, van megastore tot kleine boetiek, overdekt of in een gezellige straat; Rotterdam heeft het allemaal.  Kerstmarkten en versierde straten maken de sfeer des te gezelliger!
Avondmaal in ons hotel
Candlelight Shopping. Winkels in de Goudse binnenstad open tot 22.00 uur!

ZONDAG 17 decemberNa het ontbijt verlaten we het hotel.

Voormiddag rondvaart wereldhaven Rotterdam (75 min).
Aansluitend bezoek aan de Euromast met middagmaal in het restaurant op 96 m. hoogte.

Gelegenheid om tussen voor- en hoofdgerecht  te genieten van uitkijkplatform op 112 m. en met de Euroscoop (glazen panorama lift) draai je dan langzaam naar de top op 185m.  Bij helder weer kun je tot 30 km ver van het uitzicht genieten.

PRIJS: 270 € p.p. op basis tweepersoonskamer.
Opleg E.P.Kamer + 60 €     

Inbegrepen: Vervoer en uitstappen met luxe autocar en begeleiding.
Middagmaal op vrijdag /2 overnachtingen met ontbijt/avondmaal op zaterdag
Op zondag Havenrondvaart Spido / Lunch en bezoek  Euromast

Niet inbegrepen: Avondmaal op vrijdag en het middagmaal op zaterdag

Gegevens

Begin:
december 15, 2017
Einde:
december 17, 2017
Kosten:
€ 270
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Q autocars
Telefoon:
058620698
E-mail:
info@Q-cars.be
Website:
www.Q-cars.be

Locatie

Gouda
Gouda, Nederland + Google Maps